Tarieven - Algemeen


BTW:
alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.


Reiskosten: bij de prijs van een mini-reportage/portretfotografie (mens of dier) wordt uitgegaan van een maximale reisafstand van ongeveer 25 kilometer enkele reis naar een locatie. Voor bruidsreportages geldt dat de reiskosten gedurende de dag tot ongeveer 100 kilometer zijn inbegrepen.
Wordt er meer dan 25 respectievelijk 100 kilometer gereisd, dan worden de extra kilometers berekend tegen 0,50 euro per kilometer. Hierin is de brandstof en de reistijd inbegrepen.

 

Levering foto's: de mooiste foto's worden digitaal op USB, professioneel bewerkt (optimale belichting, uitsnedes, desgewenst omgezet in zwart/wit etc.), zonder logo/watermerk en in hoge resolutie geleverd. Er geldt geen verplichting om nabestellingen te doen. Het aantal foto's dat wordt geleverd hangt af van de opdracht en hierbij gelden geen vaste aantallen. 

Levertijd mini-reportage is binnen een week, levertijd bruidsreportage is binnen vier weken.

 

Algemene Voorwaarden: op alle opdrachten zijn de Algemene Voorwaarden van Fotografie Yvonne Raaijmakers van toepassing. Deze zijn hier te downloaden of kunnen per e-mail worden toegezonden of als hardcopy worden overhandigd.

Download
algemene voorwaarden.pdf
Adobe Acrobat document 155.2 KB

Tarief Mini-reportage/Portretten (van mens of dier)

De fotoshoot duurt ongeveer 45 minuten en is te boeken voor een all in prijs van 195,- euro. Zie bovenstaand voor wat daarbij is inbegrepen. Kijk voor meer informatie onder 'portfolio mensen' of 'portfolio dieren'. Boek je bij je pre-wedding shoot gelijk je bruidsreportage, dan geldt een korting van 100,- euro. De fotoshoot kan ook  in het weekend worden gedaan; hiervoor geldt geen meerprijs.