Over mij

Jarenlang heb ik als professioneel fotograaf vele (bruids)reportages en dieren mogen fotograferen. Daarnaast werkte ik in diverse advies- en managementfuncties binnen de HR. Ik heb me o.a. door het volgen van diverse opleidingen gespecialiseerd in het coachen van mensen en daarin een praktijk opgezet; V-Power at Work. Het fotograferen heeft een periode rust gekregen, maar het is altijd een passie gebleven. Als coach motiveer ik mensen om hun passie te gaan volgen, dus waarom zelf ook niet? Hoe heerlijk is het om twee grote passies te hebben die je dagelijks afwisselend mag beleven!

 

Vooral de passie voor bruidsfotografie is door de jaren heen steeds meer gegroeid; keer op keer realiseer ik me hoe bijzonder het is om deelgenoot te mogen zijn van zo’n speciale dag. Ik zal ook altijd met veel enthousiasme en met volle aandacht op een bruiloft fotograferen. Natuurlijk zorg ik ervoor dat alle officiële momenten mooi in beeld worden gebracht, maar ik heb vooral veel oog voor detail en probeer alle emoties van die dag te vangen met mijn camera; stijlvol, sfeervol en spontaan.

Naast de liefde voor het werken met en vastleggen van mensen, heb ik een grote liefde voor dieren. Ik ben regelmatig te vinden in dierentuinen waarbij Diergaarde Blijdorp – waarschijnlijk door mijn Rotterdamse komaf – mijn voorkeur heeft. Daarnaast maak ik met veel plezier in opdracht portretten of reportages van huisdieren. Mijn eigen paarden, honden en katten zijn ook met regelmaat onderwerp voor mijn camera.

 

Je bent bij mij altijd van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zeker bij het maken van een reportage is het natuurlijk belangrijk dat er een klik is. Maar ik kan door mijn ervaring als je dat wenst ook advies geven over locaties, tijdsplanning e.d. Je bent voor een kennismaking welkom in Heenvliet maar desgewenst kom ik naar een andere locatie, bijvoorbeeld bij je thuis.