Mini-reportage

Denk hierbij aan een reportage van jezelf, van jou en je partner (een zogenaamde loveshoot of als pre-wedding shoot), met jou en je gezin, met vrienden of van je kind(eren). Omdat mijn stijl van fotograferen ongedwongen is, werk ik altijd op een locatie naar keuze. Lekker buiten in een bos of aan het strand, in de drukte van de stad, bij je thuis in de tuin; alles is bespreekbaar zolang de sfeer bij jou/jullie past. Geen statieportretten of studioopnamen dus, maar spontane fotografie!

 

Omdat een fotoshoot dus veelal buiten plaatsvindt is droog weer een voorwaarde. Indien een fotoshoot door (aankomende) buien niet door kan gaan, dan overleggen we dit tijdig en maken gelijk een nieuwe afspraak. 

 

Regelmatig krijg ik de vraag 'wat moet ik aan'. Ik adviseer effen kleding. Dan kan de aandacht uit gaan naar de mensen zelf. Lichtere kleding is mooier dan donkere kleding (maar liever niet allemaal in het wit). Voor groepsfoto’s is het sleutelwoord harmonie; zorg ervoor dat de kleding op elkaar is afgestemd. Bij kouder weer adviseer een lekkere warme trui aan te trekken (en daaronder desgewenst meerdere lagen kleding over elkaar).  Zeker in de herfst zijn warme tinten het mooist.